B2B Mogelijkheden

Bij Noordiq zijn we helemaal weg van Merino wol en alles wat je ermee kunt doen. Onze passie? Supercomfortabele, duurzame wolproducten maken die niet alleen lekker zitten maar ook nog eens goed zijn voor de planeet. We zoeken graag de samenwerking op met andere bedrijven die net zo enthousiast zijn over Merino wol als wij en die hun assortiment willen verrijken met onze topkwaliteit producten.

Groothandel en Distributie

Heb je een winkel of ben je distributeur? Dan hebben we goed nieuws: wij staan te popelen om onze Merino wol producten ook bij jou in de schappen te krijgen. We bieden aantrekkelijke groothandelsprijzen en zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om de verkoop soepel te laten verlopen, inclusief marketingmateriaal en producttrainingen.

Relatiegeschenken waar iedereen blij van wordt

Op zoek naar een relatiegeschenk dat écht indruk maakt? Onze Merino wol producten zijn niet alleen luxe en comfortabel, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Perfect voor als je jouw waardering wilt tonen en tegelijkertijd een positieve boodschap wilt uitdragen. En ja, we kunnen ze personaliseren met jouw bedrijfslogo voor net dat beetje extra persoonlijke touch.

Samen sterk voor een betere wereld

Door te kiezen voor Noordiq, kies je voor een partner die milieubewustheid serieus neemt. Onze Merino wol komt van boerderijen waar goed wordt gezorgd voor zowel de schapen als het land. Samen met ons maak je dus niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een groenere planeet.

Altijd voorop met de nieuwste snufjes

Bij Noordiq zitten we niet stil. We zijn constant bezig met het verkennen van nieuwe technologieën om onze wolproducten nog beter, comfortabeler en duurzamer te maken. Als je met ons samenwerkt, heb je altijd toegang tot de nieuwste en beste producten in de wolindustrie.

Laten we iets moois beginnen

Enthousiast geworden? Mooi zo! We kijken ernaar uit om te horen hoe we samen kunnen werken. Of je nu in de retail zit, distributeur bent, of gewoon op zoek bent naar de perfecte bedrijfsgeschenken, we zijn er klaar voor om je te voorzien van de beste Merino wol producten. Neem contact op en laten we samen iets geweldigs doen!

Contact ons